Ngarep > Kabar > Warta Industri

Glycerol glucoside(Glycoin),Bahan penting kanggo produk perawatan kecantikan mewah

2023-10-19

Gliserol glukosida (Glycoin), kanggo dikenal minangka Cell activators.Gliserol glukosida (Glycoin)duwe efek moisturizing sing kuat,Gliserol glukosida (Glycoin)uga bisa nguatake sistem kekebalan kulit dhewe, ngaktifake kapasitas antioksidan kulit; Kajaba iku,Gliserol glukosida (Glycoin) bakal rejuvenate sel tuwa, ngrangsang vitalitas sel, nambah kolagen balung ing sel tuwa, nolak tuwa, lan cepet ndandani karusakan kulit.

Gliserol glukosidamain macem-macem peran ing bidang produk perawatan kecantikan



(1) Ningkatake ekspresi kolagen, tundha tuwa, mbusak kisut, lan garis-garis halus


(2) Ngurangi pelepasan faktor inflamasi, nyuda kulit, lan nyuda sensitivitas kulit


(3) Ningkatake penyembuhan sel lan nambah keratinosit, nambah penghalang kulit


(4) Ningkatake ekspresi aquaporin lan nyedhiyakake hidrasi jero


(5) Nambah ekspresi VEGF, nambah mikrosirkulasi folikel rambut, lan nglindhungi lan menehi nutrisi rambut


Gliserol glukosida (Glycoin)Rekomendasi aplikasi


Kanggo informasi produk liyane:https://www.aosennewmaterial.com/care-chemicals



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept