Produsen Bahan Polimer
Pabrik Ethylene Bis Oleamide
Ethylene Bis Lauramide Suplliers
Pabrik Minyak Kedelai Epoksidasi

Bahan Polimer

Bahan Polimer

Aosen minangka produsen professioal lan pemasok lan eksportir sing dipercaya kanggo Bahan Polimer. Bahan Polimer Aosen kanthi kualitas dhuwur, kapasitas stabil lan rega sing cocog, nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo aplikasi. Hubungi kita kanggo Simpenan sing kasedhiya lan rega paling apik kanggo Bahan Polimer Aosen, Pesen Bahan Polimer Aosen saiki!
Bahan Polimer Aosen minangka senyawa bobot molekul dhuwur sing bola-bali disambungake dening ikatan kovalen saka akeh unit struktur sing padha lan prasaja. Kanthi kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi lan pangembangan ekonomi, bahan polimer kanthi kinerja dhuwur kanthi kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, tahan suhu dhuwur, lan resistensi kahanan sing ekstrem wis berkembang kanthi cepet, nyedhiyakake bahan anyar sing dibutuhake kanggo industri elektronik lan aeroangkasa. Saiki, bahan polimer berkembang menyang fungsionalisasi, intelijen, lan refinement, ngembangake saka bahan struktural dadi bahan fungsional kanthi efek kayata cahya, listrik, swara, magnetisme, biomedis, bionik, katalisis, pemisahan materi, lan konversi energi, kayata bahan pamisahan. , bahan konduktif, bahan cerdas, bahan panyimpenan energi, bahan konversi energi, bahan nano, bahan fotokonduktif, lan bahan bioaktif Perkembangan bahan informasi elektronik nuduhake tren iki.
Bahan AosenPolymer kanthi kualitas dhuwur lan pasokan stabil, bahan Polimer kita kalebu PVDC, PPH, PEG, AP lan EP, sing wis diekspor menyang 20 negara. Bahan Polimer Aosen miturut ISO9001 lan SGS.

Bahan Monomer

Bahan Monomer

OrderAosen Monomeric Materials saiki! Aosen minangka salah sawijining pemasok profesional China, produsen lan eksportir sing dipercaya kanggo Bahan Monomer. Aosen Monomeric Materials kanthi kualitas dhuwur lan rega murah, nyedhiyakake macem-macem pilihan pelanggan kanggo aplikasi. Hubungi kita kanggo Saham kasedhiya lan rega paling apik saka Aosen Monomeric Materials, Takon conto cepet!
Bahan Monomerik raket banget karo urip saben dina, Bahan Monomerik Aosen tujuane kanggo Perawatan Pribadi, Perawatan Omah, Aplikasi Industri. Aosen nyedhiyakake Bahan Monomer sing beda, kayata Isolongifolene, Beta caryophyllene, Longifole, Vanillylacetone, P-Cymenem, Alpha Pinene, P-Menthane, Gamma Terpinene, Alpha Terpinene, lsp; Aosen Monomeric Materialshave tansah setya nyedhiyakake pelanggan karo solusi Aman, Inovatif lan Sustainable.
Aosen Monomeric Materials kanthi kualitas dhuwur, pasokan stabil lan fitur Customizable, populer ing omah lan ing luar negeri.Aosen Monomeric Materialsaccord wis akreditasi dening ISO9001. Hubungi kita kanggo Aosen Monomeric Materials lan ayo mbangun donya ijo karbon rendah bebarengan.

Plasticizer Umum

Plasticizer Umum

Aosen minangka produsen professioal lan supplier lan eksportir sing dipercaya kanggo General Plasticizer. Aosen General Plasticizer kanthi kualitas dhuwur, kapasitas stabil lan Rega sing cocog, nyedhiyakake macem-macem pilihan pelanggan kanggo aplikasi kasebut. Hubungi kita kanggo Saham sing kasedhiya lan rega paling apik saka Aosen General Plasticizer, Takon conto Umum Plasticizer saiki!
Aosen General Plasticizer minangka macem-macem zat sing nyumbang kanggo kelancaran produksi lan pangolahan. Plasticizer umum utamané kalebu plasticizers solvent kuwat, plasticizers tahan suhu kurang, lan plasticizers molah malih kurang. Karakteristik saka plasticizers jinis solvent kuwat: Padha bisa nyedhiyani situs plasticizing utamané kuwat, lan utamané digunakake kanggo phthalates khusus karo polaritas kuwat, lan non phthalates karo isi ring gondho dhuwur, kayata benzoate, trimethylphenyl fosfat, etc. : Padha bisa nyedhiyani resistance isothermal banget, uga dikenal minangka plasticizers tahan kadhemen. Plasticizers sing umum digunakake utamane yaiku ester asam dikarboksilat alifatik. Karakteristik saka plasticizers molah malih kurang: Padha duwe volatility utamané kurang, uga dikenal minangka plasticizers tahan panas, lan umume digunakake utamané ing trimellites lan poliester.
Aosen General plasticizer kanthi kualitas dhuwur, pasokan stabil lan macem-macem produk, populer ing omah lan ing luar negeri. Aosen General plasticizer kasepakatan karo ISO9001. Hubungi kita kanggo Aosen General plasticizer lan ayo mbangun donya ijo rendah karbon bebarengan.

Aids Pangolahan

Aids Pangolahan

Aosen minangka produsen professioal lan supplier lan eksportir sing dipercaya kanggo Aids Processing. Aids Processing Aosen kanthi kualitas dhuwur, kapasitas stabil lan Rega sing cocog, nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo aplikasi. Hubungi kita kanggo Saham sing Bisa Ditawakake lan Rega AosenProcessing Aids, AskProcessing Aidssample saiki!
Aids Processing Aosen minangka macem-macem zat sing nyumbang kanggo kelancaran produksi lan pangolahan. Aosen nyedhiyakake macem-macem Aids Processing Aosen, kayata Ethylene Bis Stearamide, Modified Ethylene Bis Stearamide, Ethylene Bis Oleamide, Ethylene Bis-12-Hydroxystearamide, Stearyl Erucamide, Ethylene Bis Lauramide, lsp. Resin PVC rentan kanggo dekomposisi, fluidity miskin, kekuatan impact kurang, lan resistance cuaca miskin sak Processing. Mula, alat bantu pangolahan kudu ditambahake sajrone proses pangolahan kanggo nambah kinerja.
Aids Processing Aosen kanthi kualitas dhuwur, pasokan stabil lan fitur Customizable, populer ing omah lan ing luar negeri. Bantuan Pangolahan Aosen wis akreditasi dening ISO9001. Hubungi kita kanggo Aosen Processing Aids lan ayo mbangun donya ijo karbon rendah bebarengan.

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Shandong Aosen New Material Technology Co., Ltd. minangka Perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, Produksi lan Penjualan macem-macem produk kimia sing apik. Produk kami memenuhi sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001:2015. Produksi kita nutupi Perantara Kimia, Plasticizer, bahan Polimer lan bahan kimia Saben, kayataPolycinylidene Chloride, Dioctyl Adipate, longifolene, Isolongifolene lan p-Cymenelsp.
Produk Aosen diekspor menyang Eropa, Asia Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan ing saindhenging taun. Kita wis netepake hubungan kerjasama strategis jangka panjang lan stabil karo manufaktur kondhang ing omah lan ing luar negeri, lan seneng reputasi dhuwur ing bidang Plastik lan bahan kimia Saben.

Produk Anyar

Kabar

PVDC minangka bahan penghalang dhuwur sing populer ing donya, sampeyan ngerti apa iku?

PVDC minangka bahan penghalang dhuwur sing populer ing donya, sampeyan ngerti apa iku?

PVDC minangka bahan kemasan sing cocog karo penghalang sing dhuwur, ketangguhan sing kuat, penyegelan panas suhu sing sithik, nyusut panas lan stabilitas kimia.

Waca liyane
Glycerol glucoside(Glycoin),Bahan penting kanggo produk perawatan kecantikan mewah

Glycerol glucoside(Glycoin),Bahan penting kanggo produk perawatan kecantikan mewah

Gliserol glukosida (Glycoin), dikenal minangka Cell activators. Glycerol glucoside nduweni efek moisturizing kuwat, Glycerol glucoside uga bisa ngiyataken sistem imun kulit dhewe, ngaktifake kapasitas antioksidan kulit; Kajaba iku, Glycerol glucoside bakal rejuvenate sel tuwa, ngrangsang vitalitas sel, nambah kolagen balung ing sel tuwa, nolak tuwa, lan cepet ndandani karusakan kulit.

Waca liyane
Napa kita milih Polycinylidene Chloride (PVDC)?

Napa kita milih Polycinylidene Chloride (PVDC)?

PVDC minangka polimer termoplastik kanthi suhu pelunak 160-200 ℃, lan nduweni struktur rantai polimer linier kanthi sirah lan buntut sing disambungake.

Waca liyane
Apa aplikasi PVDC?

Apa aplikasi PVDC?

Bidang aplikasi utama: keju, sup, cemilan, tas masak, kemasan medis, kemasan panganan garing, biskuit lan sereal, panganan pet, regane ndhuwur lan ngisor ...

Waca liyane
Glyceryl Glucoside Asalé Saka Galur Alga Alam Samudra

Glyceryl Glucoside Asalé Saka Galur Alga Alam Samudra

Aosen Glyceryl Glucoside liwat SCGP kanggo entuk produksi skala gedhe. Bahan mentah Glyceryl Glucoside kita dipilih saka galur Algal Alam Samudra sing ijo, bebas polusi, lan sintesis 2-αGG sing aktif banget ing konfigurasi alami sing murni liwat fotosintesis, Wekasane ditapis liwat teknologi paten eksklusif; kemurnian produk kita bisa nganti 99%. Kabeh proses produksi tundhuk karo rencana pembangunan sing luwih ijo pemerintah, lan produksi uga tundhuk karo netralitas Karbon.

Waca liyane
Apa Para-cymene?

Apa Para-cymene?

Para-cymene asalé saka transformasi limonene dextral, sing dadi para-cymene sing luwih stabil sawisé transformasi. Para-cymene nduweni stabilitas kimia sing apik lan wewangian sing unik. Struktur molekul kasebut unik, kaya payung gedhe sing ngadeg ing lemah, sing menehi sawetara sifat sing luar biasa.

Waca liyane
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept