Ngarep > Kabar > Warta Industri

Glyceryl Glucoside Asalé Saka Galur Alga Alam Samudra

2023-10-18

Glyceryl Glucosideuga dijenengi minangka Glycoin, sing diadegake ing taun 1985 dening ilmuwan Jerman, lan produksi awal liwat proses fermentasi unik dening perusahaan Jerman.

kitaGlyceryl Glucosideliwat SCGP kanggo entuk produksi skala gedhe. Bahan mentahan kamiGlyceryl Glucosidedipilih minangka Strain Alga Alam Samudra sing ijo, bebas polusi, lan sintesis aktif banget2-αGGing konfigurasi alam murni liwat fotosintesis, Wekasanipun olahan liwat teknologi paten eksklusif; kemurnian produk kita bisa nganti 99%.

Proses produksi kabeh tundhuk karo rencana pembangunan sing luwih ijo pemerintah, lan produksi uga tundhuk karo netralitas Karbon.


Gliserol glukosida minangka senyawa glikosida sing dibentuk dening siji molekul gliserol lan siji molekul glukosa liwat rantai glikosida. Iki minangka produk bioaktif alami sing disintesis dening autotrof fotosintetik saka mikroalga. Ing lingkungan atos, microalgae aktif disekresi gliserol glukosida kanggo ngimbangi tekanan osmotik njaba lan minangka bahan aktif utama kanggo njaga vitalitas sel, uga dikenal minangka "agen pelindung alami sel". 

Amarga bobot molekul sing cilik, Glycerol glucoside bisa cepet nembus menyang dermis, ningkatake sintesis kolagen, nyuda inflamasi, lan moisturize kulit, lan liya-liyane. 

Gliserol glukosidasaiki dikenal minangka pasang nasional kosmetik "bahan bintang", lan nduweni prospek aplikasi sing wiyar ing panganan, produk perawatan kesehatan, biomedis lan bidang kesehatan liyane.


Kanggo informasi produk liyane:https://www.aosennewmaterial.com/care-chemicals


Sabanjure:Apa TPGDA?
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept