Ngarep > Kabar > Warta Industri

PVDC minangka bahan penghalang dhuwur sing populer ing donya, sampeyan ngerti apa iku?

2023-03-28

PVDCminangka bahan kemasan sing cocog karo penghalang sing dhuwur, kateguhan sing kuat, penyegelan panas suhu rendah, penyusutan panas lan stabilitas kimia.PVDCunik ing industri kemasan, utamane kanthi sifat tahan kelembapan, resistensi oksigen, tahan kelembapan, resistensi asam lan alkali, resistensi kecemplung minyak lan tahan kanggo macem-macem pelarut kimia. kanggo 50 taun.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept