Ngarep > Kabar > Warta Industri

Napa kita milih Polycinylidene Chloride (PVDC)?

2023-03-28

PVDCminangka polimer termoplastik kanthi suhu pelunak 160-200 ℃, lan nduweni struktur rantai polimer linier kanthi sirah lan buntut sing disambungake.

KanggoPVDC, amarga aglutinasi antarmolekul sing kuwat lan kristalinitas sing dhuwur, atom klorin ingPVDCmolekul hidrofobik lan ora bakal mbentuk ikatan hidrogen. Iku angel kanggo molekul oksigen lan molekul banyu kanggo pindhah ingPVDCmolekul, supaya nduweni resistance oksigen banget lan resistance Kelembapan, lan resistance oksigen ora kena pengaruh asor lingkungan.



Tegese, ing kahanan suhu utawa kelembapan apa wae, nduweni kemampuan sing apik kanggo mblokir uap banyu, oksigen, mambu lan wewangian, lan saiki diakoni minangka bahan kemasan plastik kanthi kinerja lengkap sing paling apik babagan penghalang. PanganggonePVDCkangalangi gas bisa wektu tundha kedadeyan oksidasi lan rusak pangan, nemen ngluwihi gesang beting produk, lan ing wektu sing padha supaya mundhut saka wewangian saka isi lan nyegah invasi mambu eksternal; Kanthi nggunakake resistensi kelembapan,PVDCbisa nyegah prodhuk saka pangatusan lan ngicipi Samsaya Awon sawise ilang banyu, lan ora bakal ngrusak prototipe packaging amarga panyerepan banyu saka prodhuk, lan nyegah mundhut alam (bobot mundhut) saka produk kuantitatif. 



Properti penghalang gas ora owah kanthi owah-owahan kelembapan, and malah lingkungan asor dhuwur ora bakal nimbulaké rusak prodhuk; Kanthi permeabilitas sing kurang, bisa nyegah mundhut wangi, lan ora bisa nyerep mambu residual lan mambu sing ora normal, sing bisa njamin integritas mambu.


Rintangan cuaca sing apik banget, sanajan katon ing njaba kanggo wektu sing suwe lan langsung katon ing srengenge, paket kasebut ora bakal luntur lan tuwa. Aman lan ramah lingkungan, nyukupi syarat kebersihan panganan, lan wis lulus sertifikasi FDA (United States Food and Drug Administration), sing njamin keamanan kemasan panganan.



Kanggo informasi produk luwih: https://www.aosennewmaterial.com/pvdc



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept