Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa Para-cymene?

2024-05-23


Kanggo Cymeneasalé saka transformasi limonene dextral, sing dadi luwih stabilKanggo Cymenesawise transformasi.Kanggo Cymenenduweni stabilitas kimia sing apik lan wewangian sing unik. Struktur molekul kasebut unik, kaya payung gedhe sing ngadeg ing lemah, sing menehi sawetara sifat sing luar biasa.

Salah sawijining fitur sing paling penting yaiku fungsi antibakteri lan anti-inflamasi. Amarga ana cincin benzena,Kanggo Cymenenindakake kanthi apik banget kanggo mateni bakteri lan virus, nyedhiyakake prospek sing wiyar kanggo aplikasi ing lapangan medis. Kajaba iku, nduweni peran penting ing sintesis organik, sing akeh digunakake minangka reagen lan penengah.

Ing urip saben dina lan produksi industri,Kanggo Cymeneuga main peran indispensable. Wewangian sing unik ndadekake bahan mentah sing penting ing industri minyak wangi lan wewangian, nambah sentuhan wewangian kanggo urip wong. Ing wektu sing padha, ing industri panganan, uga digunakake minangka aditif rasa ing omben-omben, permen, permen karet, lan produk liyane, nyedhiyakake rasa lan aroma sing nyenengake kanggo panganan.

Nanging, iku worth kang lagi nyimak sing Kanggo Cymenenduweni iritasi sing relatif kuwat. Dibandhingake karo limonene, bisa nyebabake iritasi kulit sing luwih jelas, nyebabake mriyang lan abang. Mulane, nalika nggunakake lengo penting ngemot konsentrasi dhuwur sakaKanggo Cymene, iku penting kanggo ngencerake mau supaya ora gawe piala sing ora perlu kanggo kulit.

sakabèhé,Kanggo Cymene, kanthi struktur kimia sing unik lan nilai aplikasi sing ekstensif, wis dadi senyawa penting sing penting ing produksi kimia lan industri. Aosen New Material minangka supplier lan pabrikan profesional lan dipercayaKanggo Cymene. Aosen nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas dhuwurKanggo Cymene, kanggo mbantu ngatasi masalah fomula ing aplikasi kasebut. Yen sampeyan kapentingan kitaKanggo Cymene, aran gratis kanggo hubungi kita kanggo sampel!Kirim Inquiry.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept